Effekt Bloggen

Posts about:

Sosiale medier

Sosiale_medier_og_salg.jpg

6 tips til hvordan du kan øke salget med sosiale medier


Opplever du at salgsavdelingen sliter med å generer nok leads? Da er du ikke alene. 

Det er ikke lenger like lønnsomt å ringe kalde telefoner. Det er slutt på de dagene da vi kunne ta opp telefonen å ringe tre, fire prospects for å booke et møte. I dag har tallene endret seg dramatisk og du må regne med å ringe langt flere for å skaffe nok møter som kan generere konkrete salgsmuligheter for virksomheten din. Hva har skjedd?

Virkeligheten er at 90 % av beslutningstakere aldri responderer eller kjøper på bakgrunn av en kald telefon. Som beslutningstagere har vi en travel hverdag. Vi fokuserer på det vi må løse her og nå. Da er det kun irriterende å få telefoner fra selgere som ønsker å selge oss et produkt eller tjeneste vi ikke trenger. 

Les mer om hvorfor du bør erstatte cold calling med inbound marketing >>

Vi må ta i bruk andre metoder. Vi ønsker å snakke med aktive kjøpere i stedet for å kaste bort tiden på alle dem som ikke har noen interesse for produktet eller tjenesten vår. Det er her sosialt salg kommer inn i bildet. Her gir vi deg 6 tips du kan implementere med en gang for å øke salget med sosiale medier. Men først, hva er egentlig sosialt salg?

Les mer

4 raske tips til hvordan få flere leads med LinkedIn


Hvordan få flere leads med LinkedIn. Her gir vi deg 4 raske tips:

Veldig mange er på LinkedIn. Men veldig få bruker alle de mulighetene LinkedIn har å tilby. De aller fleste bruker LinkedIn til å godkjenne venneforespørsler eller sende venneforespørsler til andre. I tillegg er vi flinke til å like innhold som andre har publisert. Flere av oss burde bruke LinkedIn til å:

  • Segmentere kontaktene våre
  • Prospektere aktivt med Leadbuilder og Sales Navigator
  • Eksportere kontakter til andre system
  • Kommunisere med andre i din organisasjon

Å selge gjennom sosiale medier blir bare mere og mere aktuelt. På engelsk har "social selling" blitt et begrep. Vi kan kalle det sosialt salg på norsk. Her er LinkedIn den fremste kanalen vi har i dag, og det sosiale mediet som kun retter seg mot det profesjonelle markedet. Her får du noen raske tips til hvordan du raskt kan komme i gang med å skaffe flere leads med LinkedIn.

Les mer

Sosialt salg!


Hvordan bruke sosiale medier til å selge produkter og tjenester gjennom å styrke din autoritet på nett!

Sosiale medier har blitt en svært viktig del for alle bedrifter som ønsker en tilstedeværelse på nett. Men det er fortsatt få som helt klarer å definere sin rolle, hvilke kanaler de skal velge og hvordan de skal bygge en profil på nett. Og i mange bedriftskulturer virker det som om transformasjonen fra tradisjonell markedsføring til å ta i bruk moderne verktøy og metodikk, kan være både lang og krevende.

Les mer