Brenner du for inbound?

Vil du være med på å bygge norges ledende inbound marketing byrå? Da vil vi svært gjerne høre fra deg

Vi ser etter en kremmer med gründer-hjerte og store ambisjoner. Er det deg?

Vi søker aktivt etter en partner!

For å kunne bygge norges ledende inbound byrå, søker vi nå etter en dedikert partner med pågangsmot som drømmer om å bygge noe unikt i en bransje i stor vekst. 

Effekt Digital er sertifisert HubSpot partner og har store ambisjoner på vegne av oss selv og våre fremtidige kunder. Vi skal hjelpe b2b-bedrifter å generere mer trafikk, flere leads og økt salg. Vi er best på å lage innhold gjennom hele kundens kjøpsreise. Nå trenger vi noen på laget som ønsker å skape norges beste arbeidsplass og som brenner for salg og markedsføring som fag. 

Hos oss vil fu få jobbe med:

  • Inbound marketing
  • Inbound sales / Sales enablement
  • HubSpot 

Vi gir deg selvfølgelig full tilgang, opplæring og sertifiseringer innen HubSpot og inbound marketing. Kanskje har du allerede inbound sertifiering?

Vil du være med å stake ut kursen videre sammen med oss?

Fyll inn informasjonen i skjemaet ved siden av, så tar vi kontakt for å avtale en liten prat om et eventuelt samarbeid. Vi er åpne for å diskutere samarbeidsformer. 

Fyll inn informasjon

Dette jobber vi med i Effekt Digital

Inbound Marketing sørger for å tiltrekke besøkende til dine websider,og konvertere besøkende til leads og kunder. Like viktig er å det å begeistre eksisterende kunder til å bli uunnværlige ambassadører for din bedrift..

Learn More

Ingenting er mer bortkasta en leads som bare renner bort i sanden. Med inbound metoden får dine selgeere en metodikk og verktøy for å selge på kundens premisser og med kundens behov i sentrum.

Learn More

HubSpot er et «All-in-One» verktøy for inbound marketing. Som en av få sertifiserte HubSpot partnere hjelper vi din bedrift å få maksimalt ut av programvaren med fokus på kundens kjøpsreise og behov.

Learn More